Magnus Sundemo

Jag sitter bak i svärmorsluckan på en Ford cabriolet från 1938 med två före detta Volvo direktörer i framsätet. Det är högsommar 2009 och jag är på väg till hem till ett stort gods på Amerikas östkust norr om New York som ägs av en av Amerikas mest framgångsrika riskkapitalister. Om detta och mycket mer kommer jag berätta om i mitt vinterprat. Jag heter Magnus Sundemo, är Volvoingenjör och ordförande för drygt 2000 medlemmar i akademikerföreingen på Volvo Personvagnar. Sjunger i gospelkören Java, är konfirmationsledare och pensionerad scout och älskar varma bad. Har fyra utflugna barn tillsammans med Carina som jag varit gift med i snart 36 år.
Lyssna gärna till min dotter Fridas låt ”Jaguar” och släpp lös ”tigern” inom dig du ingenjör!
Jaguar – av Frida Sundemo

(direktlänk till MP3-fil, högerklicka och spara som fil: Magnus Sundemo)