Ulrika Lindstrand

Jag heter Ulrika, är nyss fyllda 40 och bor i Rydebäck, strax söder om Helsingborg alldeles vid havet. På håll känns jag lättast igen på att jag är strax över 1.80 lång och har en hårfärg som skiftar i lila. I grunden är jag civil-ingenjör i Kemiteknik och läste på Chalmers, där jag började min pyrotekniska bana. Just nu jobbar jag som operativ valideringsledare på McNeil AB, som tillverkar alla Nicorette-produkterna, Treo och Magnecyl– väldigt roliga produkter att jobba med! Ont om fritid är det gott om. Men den lediga tid jag har tränar jag yoga och pilates. Även dans ett stort intresse, liksom rökig whisky, matlagning, vin och resor. Jag tänkte berätta om mitt första år som vice ordförande i Sveriges Ingenjörer och ett axplock av allt som hänt i vårt fantastiska förbund under året!

(direktlänk till MP3-fil, högerklicka och spara som fil: Ulrika Lindstrand)