Podcasts från Sveriges Ingenjörer

Följ med på en facklig resa med ombudsmännen Jenny Rosenbaum och Rickard Levin. Med hjälp av lyssnarfrågor svarar de på frågor som dyker upp för dig som är medlem i ett fackförbund, förtroendevald eller bara intresserad av arbetsrätt. Podcasten kommer till exempel handla om lön, semester, kollektivavtal, MBL, LAS eller opinionsbildning.

Podden kommer ibland att gästas av förtroendevalda och förbundsanställda för att skapa mer förståelse för vad man gör när man arbetar fackligt.Avsnitten går ut varannan vecka ojämna veckor, och du hittar dem även i Podcaster-appen och Soundcloud.

Har du frågor, funderingar eller input? Mejla till ingenjorspodden@sverigesingenjorer.se. Du kan självklart välja att vara anonym.

Besök också Ingenjörspodden på sverigesingenjorer.se

Trevlig lyssning!