Avsnitt 15 – Årets viktigaste möte

Lokalföreningens årsmöte är din viktigaste mötesinbjudan att tacka ja till på hela året. Det är årsmötet som gör att lokalföreningen kan fortsätta sitt arbete med att företräda och förbättra vardagen för medlemmarna på jobbet fullt ut. Som medlem är det här du har din chans att påverka vad dina fackliga företrädare ska jobba med under kommande år. Så, se till att prioritera årsmötet och ge dina förtroendevalda ett starkt mandat.

I detta avsnitt får du veta hur du som förtroendevald kan göra ett årsmöte lika innehållsrikt som roligt och varför du som medlem absolut ska delta.

Trevlig lyssning!

Läs mer om hur du förbereder årsmötet på bästa sätt på sverigesingenjorer.se 

(direktlänk till MP3-fil, högerklicka och spara som fil: avsnitt 15 - Arets viktigaste mote)